Over Ons

Hilgers+Co, Accountants en Belastingadviseurs is een accountantskantoor te Purmerend met circa 25 medewerkers.  Wij zijn opgericht in 1980 en zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere kantoren in Purmerend.

Onze medewerkers proberen op een zeer laagdrempelige wijze met u de contacten te onderhouden, waarbij u één vast aanspreekpunt heeft, terwijl uw naam binnen ons kantoor altijd bekend is bij meerdere medewerkers. Hierdoor bent u nooit afhankelijk van één persoon.

Ons werkgebied is primair regionaal, grofweg geheel Noord-Holland boven het Noordzee-kanaal, maar ook daarbuiten verlenen wij ondersteuning.

Onze klanten bevinden zich in alle branches, met uitzondering van de agrarische sector.

Ons kantoor is aangesloten bij het NIVRA en het SRA. Hierdoor heeft u de garantie dat onze dienstverlening aan strikte kwaliteitseisen voldoet. Wij zijn in het bezit van een AFM-vergunning voor het mogen uitvoeren van wettelijke controles, welke vergunning vanaf 1 januari 2007 verplicht is.

Ons motto: Geen verrassingen !

Voordat wij uw opdracht accepteren gaan wij uw wensen na en leggen dit vast in een schriftelijke opdrachtbevestiging. Hierbij spreken wij een prijs met u af, welke voor ons geldt als doelstelling. Komen we hiermee niet uit, dan melden we u dit vooraf. U kunt dan zelf kiezen. Geen verrassingen achteraf door hoge declaraties. Een hele zorg minder !

Doet u zaken met ons, dan zorgen wij ervoor dat u krijgt wat u vraagt, voor de prijs die wij hiervoor met u afspreken. Geen verrassingen achteraf met hoge declaraties. Een hele zorg minder !